Designhögskolan presenterar sitt resultat

20111217-115118.jpg
DESIGN. Gårdagen bjöd på riktigt intressanta presentationer och diskussioner när en klass från designhögskolan presenterade resultatet av sitt arbete kring hur Region Västerbotten uppfattas.

Arbetet är ett steg i vår process regional dragningskraft där vi jobbar med platsvarumärke och värdegrund.

Presentationerna visar vilken kraft det ligger i att jobba tillsammans med universitetet i dessa frågor.

Under eftermiddagen diskuterade vi hur länet uppfattas men också hur region Västerbotten som organisation uppfattas. Vi berörde hur lokaler ser ut men också hur vi uppfattas utifrån.

Flera av förslagen kommer vi säkert att jobba vidare med.

Thomas Hartman

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com