Bra initiativ av länsstyrelsen

20111205-213942.jpg
KREATIVT. Kvällens diskussioner hos landshövdingen har handlat om kluster och superkluster. Ett mycket gott initiativ som gör nytta för länet. Kluster som process-IT, skogstekniska klustret respektive georange presenterade sig.

Vi diskuterade vad som kännetecknar ett superkluster, vilket klimat som krävs och vilka konkreta åtgärder som behövs i nästa steg.

Representanter från tillväxtverket deltog liksom opinionsbildare från olika delar av länet. Jag fick ett par nya bekantskaper som jag definitivt ska följa upp.

Mycket bra arrangerat och genomfört. Arbetet passar väl i linje med exempelvis den varumärkesdag vi nyligen genomfört. Denna typ av arbeten stärker stärker förutsättningarna för länets kommunikation och marknadsföring.

THOMAS HARTMAN

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com