Sour: Skön interaktiv musikvideo

Förra veckans besök på Creative Summit var en skön upplevelse som jag rekommenderar alla. Här har du exempelvis en interaktiv musikvideo.

NYA MEDIA. Förra veckan hade jag möjlighet att gästa Creative Summit. Årets tema handlade om hur den digitala världen närmar sig den fysiska. Detta var den fjärde utgåvan av ett sjukt kreativt möte. Dit måste du bara åka om du får chansen.

För mig var det första besöket men förhoppningsvis inte det sista. Arrangemanget var välordnat och en fullkomligt lysande upplevelse. Sköna människor, bra ställe, kreativa och inspirerande föreläsare.

Där fanns Liz Sivell som jobbar med branding runt om jorden (Australien, Kina, Europa, USA) óch med varumärken som Adidas, Nike och Nokia för att nämna något. Där var den Oscarsbelönade Lorne Peterson som jobbat med effekter i filmer som Indiana Jones, Star Wars och Temple of Doom. Ett skönt föredrag hölls av Hampus Jakobsson från TAT.

Där var också plattformsevangelisten Serge Jespers från Adobe som tipsade om den härliga japanska interaktiva musikvideon som du hittar på www.sour-mirror.jp. Ge den tillträde till Twitter, Facebook och din kamera så får du en skön upplevelse. Den postar inte minsta tweet så du behöver inte vara orolig.

Att västerbotten arrangerar denna typ av kreativa forum är ett mycket gott betyg för de kreativa näringarna i Skellefteås the Lodge.

THOMAS HARTMAN

 

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com