Skattesänkningar eller tillagningskök?

I tider då allt fler väljer att satsa på förproducerad mat som kritiseras för dåligt näringsvärde, klen smak och långa transporter väljer Örebro en annan väg. Bra jobbat!

En viktig del av sjukvård och omsorg är maten. S och V styrda Örebrolandstinget fick nyligen, som första landsting, Naturskyddsföreningens Gröna Gaffelnpris för bra mat med mindre miljöpåverkan.

Här finns också tillagningskök på varje sjukhus.

Det är starkt i tider då allt fler väljer att satsa på förproducerad mat som kritiseras för dåligt näringsvärde, klen smak och långa transporter.

För min del ser jag hellre att såna här satsningar i offentlig sektor går före skattesänkningar.

Bra jobbat!

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com