Rätt av LO att skrota Linda

LO gör helt rätt som skrotar artisten Linda Bengtzings medverkan i valrörelsen.

 

VALET. Edward Riedl tycker att LO gjorde bort sig som bokade av Linda Bengtzing efter att hon hade spelat för centerpartiet och dessutom har ytterligare uppdrag åt dom. Hon menar att hon uppträder för alla. Bengtzing skriver en debattartikel där hon outar sig själv som moderat.

LO gör helt rätt. Det finns självfallet ingen anledning att lägga pengar på en artist som inte delar arbetarrörelsens värderingar när det finns artister som gör det. Att Linda Bengtzing gärna uppträder hos alla som betalar för henne är i sammanhanget rätt ointressant.

Det är lite svårt att förstå Bengtzings gnäll i Expressen. Snarare tyder det på en naiv inställning hos henne. Det säger sig själv att en artist som delar uppdragsgivarens värderingar ger mer värde till arrangemanget. Bra gjort av LO.

Hon får sjunga ”jag ljuger så bra” med Maud istället.

THOMAS HARTMAN

PS Det påminner mig om nedanstående härliga oväntade uppsättning av en riktig kultlåt.

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.