Inte första gången Åsa Westlund

In The Pendent gratulerar Westlund till ett starkt politiskt arbete. Under den socialdemokratiska partikongressen var det Westlund som på ett mycket starkt sätt stod upp mot partistyrelsens ursprungliga linje i integritetsfrågorna. Idag stoppar hon köttklistret i vår mat.


En politiker som vet vad hon håller på med

BRA JOBBAT. Idag kan vi se att socialdemokraten Åsa Westlund fick igenom sitt förslag om att stoppa livsmedelstillsatsen Trombin, köttklister,  i Europaparlamentets miljöutskott. Detta trots kommissionens tidigare klartecken.

In The Pendent gratulerar Westlund till ett starkt politiskt arbete. Under den socialdemokratiska partikongressen var det Westlund som på ett mycket starkt sätt stod upp mot partistyrelsens ursprungliga linje i integritetsfrågorna.

Här har vi en stridbar kvinna som gör skillnad i politiken.

Läs även: Krassman / Röda Berget

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.