Tvättstugan och tre frågor till Reinfeldt

MEDIA. Progressiva bloggare i Netroots lanserar tvättstugan. Jag har gjort egna insatser i media i samma stil tidigare bland annat när det gäller Göran Perssons höftledoperation som högern gärna ljuger vidare om. Och så tre frågor till Reinfeldt som borde varit med i kvällens debatt.


POLITIK.
Vi progressiva bloggare i Netroots lanserar tvättstugan. För att försöka ge vårt bidrag till en renare valrörelse. Jag har gjort egna insatser i media i samma stil tidigare bland annat när det gäller Göran Perssons höftledoperation som högern gärna ljuger vidare om.

Tre frågor som Reinfeldt borde fått i kvällens debatt:

1) Kan Fredrik Reinfeldt utan att slira för en gångs skull berätta vad en höginkomsttagare som han själv tjänar på högerns skattesänkningar?

2) Känner Fredrik Reinfeldt personligen någon som blivit utförsäkrad av försäkringskassas förtroendeläkare? Känner han någon hemlös? Känner han någon som sökt hjälp inom psykiatrin? Finns dessa människor i hans umgänge?

3) Tycker Fredrik Reinfeldt att Beatrice Ask känns rättssäker som justitieminister? Litar du på en människa som ”pudlar” på beställning? Varför ska vi tro att hon är ärlig i sin kovändning?

Alexandra ställer tre frågor liksom Peter, dock kommer vi knappast att få svar av tvålen Reinfeldt ikväll.

UPPDATERAD Magnus sammanfattar läget precis som det är.

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.