Medierna kritiseras i ny bok om Sjödin


■ BOK
| Vem bryr sig? Det är titeln på en bok som släpps i februari 2010. Författare är Anna Sjödin och Thomas Hartman. Ett kapitel handlar om mediedrevet efter skandalen på Crazy Horse. – Domstolen var inte robust nog för att stå emot medierna, säger Hartman till Västerbottens Folkblad.

Bokens websida hittar du på www.vembryrsig.nu

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman och kan vara pingat på intressant och twingly. Mer politik hittar du på Netroots och hos Politometern - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar?

Thomas Hartman

Comments

Publicerat av

Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är förtroendevald i bl.a kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Kommentarer inaktiverade.