Affisch: Regeringen lägger sig platt

Bildt, regeringen och gasledningen

gazprom

LÄGGER SIG PLATT. Regeringen säger ja till gasledningen. Denna nyhet får mig osökt att tänka på en liten valaffisch från de nya moderaterna som jag gjorde en natt när jag hade lite att göra. 😉 Visst var det så att Carl Bildt hade affärsintressen i Gazprom som öppnade för misstanke om jäv?

Däremot kan man en dag som denna glädja sig åt att integritetsvännerna segrade.

THOMAS HARTMAN

S-Buzz pekar på att utanförskapssiffror verkar viktiga att mygla med för moderaterna. Det noterar  även Peter Andersson. HBT Sossen skriver om kongresssen.

Claes Krantz har lagt upp video med bloggutfrågning av Sahlin.  Ca 5,30 in i videon kommer min fråga om den socialdemokratiska attityden till politisk makt.

Det handlar om vår förmåga att faktiskt se människors problem och ha förmågan att göra något åt dem och inte bara fastna i evighetslånga utredningar.

Det exempel jag tar upp handlar om felaktiga betalningsanmärkningar som vi utredde i en evighet. Ett exempel där vi trott att vi haft all tid i världen på oss att utreda problem som är realitet för människor.

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com