Alliansen går hem hos miljonärerna

rik Tidningen privata affärer berättar om den läsarundersökning som miljonärstidningen Connoisseur genomfört. 

KÄRNVÄLJARE.

Undersökningen visar att Sveriges miljonärer röstar på moderaterna och är imponerade över hur Fredrik Reinfeldt och Anders Borg hanterat den ekonomiska krisen.

77 procent av de tillfrågade tänker rösta på Moderaterna i nästa val. Miljonärernas favoritministrar är också moderater. 39 procent anser att Reinfeldt är den minister som imponerat mest under det senaste året medan lika många anser att Borg imponerat mest.

Bara 2 procent av de tillfrågade anser att regeringens agerande under finanskrisen varit dåligt.

Högerns politik göder orättvisorna och ökar klyftorna i Sverige och de som vinner på kalaset föreslår omval.

Inte särskilt oväntat.

THOMAS HARTMAN

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.