Piraternas framgångar är gammelpolitikens fel

VALET. Parlamentsvalet är över och jag gläds med piratpartiet som jag tycker fått en välförtjänt plats i parlamentet.

Det är roligt att se hur gammelpolitikerna vrider sig när piraterna kommer på tal. Det avslöjar att det finns många som behöver analysera valresultatet. Maud Olofsson är bara ett exempel på detta när hon i media häromdagen försökte förklara centerns svek i integritetsfrågorna som normala förhandlingar mellan partier. Men faktum är att om de etablerade partierna hade stått upp och gjort det dom säger att dom gjort så hade deras problem med piratpartiet aldrig uppstått.

Det finns flera tankvärda inlägg med anledning av parlamentsvalet. En som jag gärna lyfter fram i detta sammanhang är Erik Laakso.

THOMAS HARTMAN

[tags] piratpartiet, the pirate bay, socialdemokraterna, alliansen, moderaterna, eu-valet, parlamentsvalet [/tags]

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.