Täby betalar mer än när skolan drevs kommunalt

zebra
En zebra blir aldrig en häst även om den försöker tvätta bort ränderna.

ALLIANSFRITT SVERIGE | Täby kommun sålde en kommunal gymnasieskola, Tibble, till rektor och en ekonomilärare för 9 miljoner kr trots att skolan värderats till minst 40 miljoner.

Kammarrätten har nu konstaterat att Täby kommun bröt mot lagen vid den försäljningen. Chefen för det företag som driver stora delar av övrig skolverksamhet i kommunen stödde kraftfullt statsministerns tidigare kandidatur.

Nu tvingas Täby betala mer för skolverksamheten än när den drevs kommunalt. Sånt där håller man på med. Däremot har man släppt jobbpolitiken åt sitt öde.

Intressant. Där har vi exempel på moderaternas politik i praktiken. Ränderna går inte ur Zebran.

THOMAS HARTMAN

[tags] täby, alliansen, jobbävning, korruption, alliansen [/tags]

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.