Mediaindustrin: Välkommen till Vietnam!

FILDELNING | Underbart. Genom tingsrättsdomen drar det svenska rättsväsendet ner byxorna på sig själva.

Om inte domen mot the Pirate Bay ändras av högre niver sitter musikindustrin i fällan. Allt de då lyckats göra är att genom sina lobbyorganisationer och alla sina pengar skada tilltron till rättsväsendet hos långt många fler än en ungdomsgeneration.

Hoppas det var värt pengarna.

För kriget kommer dom aldrig att vinna. Enda vägen fram är genom nya affärsmodeller.

Det får mig osökt att vinna ett annat krig där USA investerade stora pengar och mycket prestige nämligen Vietnamkriget.

THOMAS HARTMAN

[tags] the pirate bay, piratbyrån, antipiratbyrån, fildelning, piratpartiet [/tags]

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.