Så borde alla media jobba

Media | Aftonbladets Jan Helin väljer att diskutera etiska spörsmål via twitter öppet inför publicering.

Det är modigt. Det visar styrkan hos en tidning som vågar vara öppen.

THOMAS HARTMAN

[tags] media, mediamakt, aftonbladet, öppenhet, jan helin, etik, twitter [/tags]

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman och kan vara pingat på intressant och twingly. Mer politik hittar du på Netroots och hos Politometern - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar?

Thomas Hartman

Comments

Publicerat av

Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är förtroendevald i bl.a kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Kommentarer inaktiverade.