Självspäkning: Äntligen!

blevfel

PUDEL. Jag sitter i Stockholm mellan två möten och läser DN-debattdär Luciano ”Jag retar upp Toto så han går i taket som en femåring” Astudillio och hans parhäst Sven Erik ”kommuners soliditet är roligare än Yatzy” Österberg skriver om jobbrådslaget och att socialdemokratin faktiskt gjort fel inom arbetsmarknadspolitikens område.

Det känns fräscht på nåt sätt.

Det är utmärkt när Socialdemokratin slutar sneglar åt höger och inte längre punktbevakar och funderar över vad ”den moderatstyrda regeringen” pysslar med hela tiden. Nu är tiden dessutom snart slut för självspäkning inom det stora röda partiet. Allmänheten är sugna på att få reda på var vi är på väg och vad vi är förbannade över i samhället. Det i sin tur bygger en grund för valseger 2010. Så en utmärkt artikel. Mer sånt.

THOMAS HARTMAN

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.