Abort: Frågan som sänker abortmotståndare

abort

ABORT. Apropå USA så finns det som bekant religiösa knasbollar som ser abort som mord.

Jag har träffat en del såna personer framförallt utomlands.

Det finns emellertid ett effektivt sätt att sätta abortmotståndarna på pottan och detta genom att ställa en enda fråga.


-Vad ska straffet vara för den som gör en illegal abort? För om abort är mord borde straffet bli därefter.

Det ansiktsuttryck du möter avslöjar att abortmotståndaren aldrig tänkt på frågan. Oftast vill vederbörande inte bestraffa kvinnan alls. Och därigenom faller naturligtvis påståendet om att det skulle vara mord.

THOMAS HARTMAN

PS Här har du en film med exempel på förvirrade abortmotståndare.

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.