Varför har sossar så svårt att ge besked?

kamerapistol.jpg
Anders tror precis som jag på valaffischernas sprängkraft. Fler finns här. Vi ska nog göra något tillsammans tror jag.

TALANDE TYSTNAD.
Jag noterar hur min vän Anders och andra försöker få svar av socialdemokrater i integritetsfrågorna. Trots upprepade påstötningar svarar man inte. Visst kan jag förstå att det ibland kan kännas bäst om någon enskild talesman svarar för gruppen men i dessa frågor talar tystnaden.

Är det konstigt om folk tvekar över var socialdemokraterna finns i integritetsfrågorna? Det är också på grund av sådant som partiet får sånt klent betyg i min årskrönika. Om inte alla (i dessa frågor) vettiga sossar ska bli piratpartister gäller det att partiet skärper sig. En skön kille som exemplifierar denna resa är El Rubio. Han hamnar för övrigt på länklistan där han borde varit för länge sedan. Sorry för det misstaget.

THOMAS HARTMAN


TIPS. Idag vill jag särskilt lyfta fram några bra bloggar som jag ofta är in på: Ulrika Falk i Norrtälje som bloggar om livet och utbildningspolitik (skriver ofta långa och bra inlägg) hon är också en av bloggarna på familjen fredagsmy(s) som handlar om att ha barn i Sverige. En annan är den samhällsengagerade Liza Sahlén Karlsson (också Norrtälje) som skriver så passionerat så man känner att hon menar allvar. Mer sånt och vi tar 2010 års val som en dans. En annan härlig blogg är Anna-Lena Lodenius som bloggar om krogar, baconglass och politik. Njutbart.

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om , , , , , , , ,

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.