Så ser Mosa Mona kampanjen ut

Ett exempel på hur högern jobbar mot Mona Sahlin. Först har vi en insändare som publicerades i Nya Wermlands tidning. Insändaren har du nedan.

Sossarna har blivit tråkiga

Jag lägger gärna min röst på sossarna, men aldrig på Mona Sahlin! Hennes närmaste medarbetare tycks inte heller vara särskilt populära bland folk. De flesta män jag känner tänker precis likadant – vilket kanske är tråkigt, men tråkigt är ju också sossepartiet numera!
Om de byter ut alla gamla tjatiga ansikten så kanske de kan få fler väljare. Om de inte har gjort det före riksdagsvalet, så kan glömma bort makten!

UTTRÅKAD

Den kan du jämföra med insändaren som publicerades i Västerbottens Folkblad häromdagen.

Dags för sossarna att byta ledning

JAG LÄGGER GÄRNA min röst på sossarna, men aldrig på Mona Sahlin.
Hennes närmaste tycks inte heller vara särskilt populära. De flesta män jag känner tänker precis likadant.
Kanske tråkigt, men tråkigt är ju sossepartiet numera också, så byt ut alla gamla tjatiga ansikten så får ni fler väljare. Om ni inte gjort det före riksdagsvalet, så glöm bort makten.

Uttråkad

Jag har lite svårt att tro att två ’uttråkade’ personer skriver likalydande insändare i varsin del av landet samtidigt. Snarare handlar det om ett mycket medvetet sätt att skapa en bild på insändarsidorna av att socialdemokraterna ogillar sin partiledare.

Metoden är anonyma insändare. Mosa Mona kampanjen fortsätter alltså.

THOMAS HARTMAN | In The Pendent

UPPDATERAD. Ann-Sofie uppmärksammar mig på att samma artikel är publicerad i Folket. Det visar sig stämma. Insändaren har du här:

Sossarna men aldrig Sahlin

Jag lägger gärna min röst på sossarna, men aldrig på Mona Sahlin. Hennes närmaste tycks inte heller vara särskilt populära. De flesta män jag känner tänker precis likadant.
Kanske tråkigt, men tråkigt är ju sossepartiet numera också, så byt ut alla gamla tjatiga ansikten så får ni fler väljare.
Om ni inte gjort det före riksdagsvalet, så glöm bort makten.

Sign: Uttråkad

UPPDATERAD. Eva tipsar om att samma insändare mot Mona Sahlin publicerades den 7 november i Dagbladet i Sundsvall.

Nya ansikten behövs för s

Jag lägger gärna min röst på sossarna, men aldrig på Mona Sahlin.

Hennes närmaste tycks inte heller vara särskilt populära. De flesta män jag känner tänker precis likadant.

Kanske tråkigt, men tråk­igt är ju sossepartiet numera också, så byt ut alla gamla tjatiga ansikten så får ni fler väljare.

Om ni inte gjort det före riksdagsvalet, så glöm bort makten.

Uttråkad

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.