FRA: Liberaler är lika maktlösa som ägaren till en sjuk guldfisk

fisk.gif
Är din guldfisk sjuk? Inte mycket att göra. Ungefär som inför den kommande FRA omröstningen. Riksdagsledamöterna räknar kallt med att väljarna har guldfiskminne.

ja.jpgINTEGRITET. Enligt politikerbloggen har de två liberalerna Freddi Westerlund och Mattias Svensson gjort en liten söt film som förklarar liberalernas dilemma inför FRA-omröstningen.

Utmärkt! Den maktlöshet som alla liberaler utanför parlamentet uppenbarligen känner för sina principlösa riksdagsledamöter påminner om våndan hos ägaren till en sjuk guldfisk. Du kan ju alltid knacka på glaset till akvariet. Men fisken blir inte friskare för det.

r_l_JVk5tjI

Twingly, intressant, socialdemokraterna och alliansen

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.