Rena idiotierna om direktörslöner

disspil.jpg HEJDÅ. Hörde återigen den där kommentaren att svenska direktörer behöver tjäna mer för annars lämnar dom minsann landet.

Vilket snack. Dra då. Nedan finns uppmaningen översatt till olika språk för den händige direktören som vill börja öva.

Franska Va te faire foutre !
Brasiliansk portugisiska Foda-se!
Norska Fuck…
Spanska ¡Jódete!
Ryska Пошол ты!
Slovakiska Choď do riti!
Ungerska Baszd meg!
Esperanto Fiku vin!
Rumänska Du-te la naiba !
Serbiska Jebi se!
Bulgariska Да ти го начукам!
Svenska Dra åt helvete!
Italienska Vaffanculo!
Turkiska Siktir
Nederländska Donder op!
Polska Pieprz się!
Kinesiska (förenklad) qu ni ma de!
Bosniska Jebi se!
Katalanska fuck you!
Grekiska Άει γαμήσου!
Finska Haista vittu
Kroatiska Jebi se!
Arabiska عليك اللعنة
Tyska Fahr zur Hölle
Danska Fuck…
Tjeckiska Jdi do prdele!
Portugisiska Vai-te foder!
Färöiska Far av fananum til!
Bretonsk Kit da gac’hat !
Hebreiska לך להזדיין!
Lettiska Ej dirst!
Ukrainska Пішов ти!
Traditionell kinesiska 去你媽的!
Tagalog Tangina mo
Isländska Ríddu þér!
Estniska Käi persse!
Litauiska Eik tu…
Japanska バカ野郎!

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.