Vad pysslar dom med på departementen egentligen?

disspil.jpg VIDRIGT. I fredagens SvD försvarade justitieministern och kulturministern varför de vill göra internetoperatörer till fildelningspoliser.

De två ministrarna får Ines Uusmans påstådda uttalande om att internet bara är en fluga att framstå som intelligent och genomtänkt i jämförelse. Ingen dålig bedrift.

Fler som bloggar om detta: Peter Karlberg, Mikael Zackrisson, Röd libertarian, Tempus Fugit, Kulturbloggen, Mina moderata karameller, Isobels text och verkstad, Svensson, Blog me gently 2.0, Oscar Swartz, Alliansfritt Sverige, Guras, Beta Alfa, Opassande, Zac, Rosetta Sten, Hogrelius

hogernochupphovsratt.png

Inlägget publicerat av av Thomas Hartman - Håller du med eller tycker du något annat eller vill tipsa om något. Varför inte lägga en kommentar? ■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Thomas Hartman

Comments

Författare: Thomas Hartman

■ THOMAS HARTMAN är skribent, kommunikationsrådgivare och uppskattad föredragshållare om internet, politik och medias makt. Han är chef för Kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten. Han är förtroendevald i bland annat kommun och landsting sedan tjugotalet år och har jobbat som marknadsförare, regionchef och pressekreterare bland annat vid utrikesdepartementet i regeringskansliet. Tidigare har han bland annat jobbat som regionchef för Stiftelsen Sverige i Europa och som marknadsförare. Han är medförfattare till boken Vem bryr sig - en bok om Sverige. Hjalmarson och Högberg förlag. Stockholm. För att nå honom maila jthomas.hartman@gmail.com

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.